Over mij

Over mij & bliepjes.

Wie ben ik?

gerard 1

Hallo! Ik ben Gerard Kuipers. Geboren in 1983 in Leeuwarden. Na 19 jaar in Leeuwarden te hebben gewoond verhuisde in naar Enschede om daar Communicatiewetenschappen te studeren aan de Universiteit Twente. Daar heb ik mijn masterdiploma Marketing & Nieuwe Media behaald.
Na mijn studie verhuisde ik naar Utrecht en sinds 2021 ben ik woonachtig in Maarssen. 

In de afgelopen 17 jaar dat ik werk in het bedrijfsleven heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van webdesign en marketing. Ik heb 6 jaar op het (toenmalige) hoofdkantoor van thuisbezorgd.nl gewerkt waar ik veel heb geleerd. Daarna volgde een nieuwe uitdaging. Het opzetten en leiden van een webshop voor een bedrijf uit Utrecht. Ik bouwde de webshop, deed de marketing en gaf leiding aan een klein team. Hier heb ik meer dan 11 jaar met plezier gewerkt. 

Speciaal voor ZZP'ers

In de periode die ik voor de webshop werkte kreeg ik regelmatig te maken met verschillende marketingbureaus en ik merkte dat hun focus niet lag bij de kleine ondernemer. Ze dachten veelal vanuit het perspectief van een grote onderneming met meer budget, waardoor de doelen van de kleine onderneming (en vooral ZZP’ers) niet gehaald konden worden. In de wereld van webdesign- en marketingbureaus lijkt de focus vaak te liggen op het aantrekken van grote, gevestigde bedrijven. Voor hen is het aantrekken van grote klanten lucratiever en kan het leiden tot aanzienlijke projecten en contracten. Dit heeft geleid tot een zekere verwaarlozing van de behoeften van ZZP’ers. Met dit in gedachten ben ik bliepjes gestart. 

Bij mij ligt de prioriteit dus anders. Ik begrijp dat ZZP’ers vaak beperktere middelen hebben en behoefte hebben aan oplossingen die zowel effectief als betaalbaar zijn. Daarom heb ik me gespecialiseerd in het ondersteunen van individuele ondernemers. Ik ben er trots op dat ik geen onnodige kosten in rekening breng en zo transparante tarieven kan hanteren.

Bliepjes is voorgekomen uit het idee dat de meeste webdesign- en marketingbureaus niet goed genoeg ingericht zijn om ZZP’ers te kunnen bedienen. 

Maak een gratis afspraak

Wil je samen de mogelijkheden bespreken die ik voor je kan betekenen? Maak van een afspraak via het formulier hieronder

Geïnteresseerd in mijn oplossingen?

Ik bespreek ze graag met je.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ZZP'er!
Waar kan ik je mee helpen?